Върховен лукс с две специални версии на BMW 750Li xDrive

16699
Върховен лукс с две специални версии на BMW 750Li xDrive

BMW Individual представя занаятчийско изкуство - Solitaire и Master Class Edition на базата на новото BMW 750Li xDrive.

Дори и най-добрият автомобил винаги може да бъде адаптиран индивидуално към личните предпочитания на клиента. Точно по тази причина съществува и BMW Individual Manufaktur, която от повече от 20 години е синоним на индивидуализиране на най-високо ниво.

BMW вади тежката артилерия: M760Li xDrive

Първият в историята M Performance TwinPower Turbo 12-цилиндров бензинов двигател генерира 441 kW/600 к.с. и ускорява от 0 до 100 км/ч з...

BMW Individual Manufaktur реализира ексклузивни уникати, но в същото време разработва и произвежда и специфични за определени пазари Edition и специални модели – популярни примери са съвместните проекти с известните производители на часовници Girard Perregaux, световно известните производители на концертни рояли Steinway&Sons и производителят на сребърни изделия с богати традиции ROBBE&BERKING. Освен от BMW Individual Manufaktur предложенията на BMW Individual се допълват и от BMW Individual Kollektion. Те включват предложения за оборудване, перфектно съгласувани със съответното моделно семейство, като ексклузивни лакови покрития, висококачествени кожени тапицерии, специални интериорни лайстни, както и други детайли на оборудването.

 

Основното ударение е поставено върху интериора, като комфортът, естетиката, лукса и елегантността на Еdition моделите се подчертава от множество ексклузивни детайли. Значителен принос за това имат ексклузивното пълно кожено оборудване с фина структура BMW Individual Merino в цвят Tartufo с таван от Alcantara в същия цвят. Особено меките стелки от стригана агнешка кожа в цвят Tartufo, тапицираните с кожа в същия цвят кутии за козметика в двете задни врати, както и меките, тапицирани с Alcantara Tartufo възглавници с бродиран надпис „Solitaire“ респективно „Master Class“ допълват луксозния характер на BMW 750LixDrive. Бар със стъклени чаши за шампанско тип „лале“ и интегрирана хладилна кутия в средната конзола отзад осигуряват освежителна напитка, докато посребрения плакет на средната конзола дискретно информира пътниците, че пътуват в изключително ексклузивен автомобил, от който са произведени само 7 екземпляра. Върховият акцент при Edition моделите са петте диаманта, вградени в по желание в интериорните лайстни на арматурното табло и вратите.

 

Седалките са едни от малкото елементи на един автомобил, които постоянно са в контакт с пътниците. Кожата с фина структура BMW Individual Merino е най-висококачествената кожа, която се предлага за BMW. Използват се само безупречни кожи без наранявания. Благодарение на особено щадящата обработка се запазва естествената структура на материала; той е изключително устойчив на натоварване и „диша“ активно, като в същото време мек и с много добро сцепление и осигурява най-висок комфорт на седене. С кожата с фина структура BMW Individual Merino са тапицирани задната част на седалките, горната и долната част на арматурното табло, както и тапицериите на вратите и средните колони.

BMW прави конкурент на Mercedes-Maybach и подготвя Х7

Баварската компания обяви намерението си да представи модел, който ще бъде позициониран над Серия 7. След като днес стана ясно, че бав...

 

Задвижването на Edition моделите е поверено на V8 бензинов двигател с технология BMW TwinPower Turbo. При BMW 750Li xDrive той развива 450 к.с. и осигурява максимален въртящ момент от внушителните 650 Нм Лимузината ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,7 секунди и развива максимална скорост от 250 км/ч (електронно ограничена).

 

BMW Individual Manufaktur предлага на клиентите възможността сами да се превърнат в дизайнери. Защото при оформлението на своето индивидуално BMW клиентът може да разчита на екип от професионалисти, които го подпомагат и съветват. BMW Individual Manufaktur предлага разнообразни възможности за индивидуализиране. Само за оформлението на екстериора клиентите имат избор между повече от 100 цвята на лаковото покритие. В същото време клиентът може да подбере и собствен цвят или изрисувана на ръка Coachline за своя автомобил. Независимо дали лаковото покритие е стандартно, металик или седефено, бляскаво или матово, едноцветно или Bicolor – желанието на клиента е водещо при реализацията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com