Volvo XC90 и ресторант Chef’s посрещат заедно Kоледните празници

11874
Volvo XC90 и ресторант Chef’s посрещат заедно Kоледните празници

Volvo Cars Bulgaria има честта да преобрази част от интериора на първокласния ресторант Chef’s в София, а също и да вдъхнови ново попълнение в менюто му. В рамките на един месец това отлично заведение с уникална атмосфера отваря врати за новия луксозен автомобил Volvo XC90. Като комплимент към марката и най-новия модел известният кулинарен магьосник, шеф Виктор Ангелов, който е и председател на академията Master Chefs, включи в листа с предложения на Chef’s специално гурме меню с името „Volvo XC90”. Всеки гост на ресторанта има възможност да погали небцето си със специалитета, състоящ се от скандинавска салата и шведски кюфтенца по стара домашна рецепта, както и да се наслади на изтънчена, подбрана винена селекция Volvo.

Новият Volvo XC90 поставя нови стандарти за безопасност

Новото ХС90 е може би най-сигурният автомобил на планетата според оценките на двете най-престижни институции за безопасност в света &nd...

На 24 ноември т.г. уютно брандираният ХС90 ресторант отвори врати за подбрани гости, като представи уникалната топ версия на автомобила R-Design. В рамките на месец гостите на ресторант Chef’s имат възможност на място да получат пълна информация за новото Volvo XC90 и да заявят ексклузивен тест драйв в удобно за тях време.

Новото Volvo XC90 е най-сигурният SUV автомобил на планетата – доказано вече в тестовете и на двата континента. От Euro NCAP в Европа автомобилът получи 5 звезди за безопасност и най-високите резултати в историята на агенцията изобщо, а от Агенцията за пътна безопасност в САЩ, IIHS – американската алтернатива, отличието Top Safety Pick. XC90 се предлага с най-богатия и технологично усъвършенстван стандартен пакет за безопасност в индустрията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com