Volvo V90: дали не гледаме най-красивото комби?

18469
Volvo V90: дали не гледаме най-красивото комби?

Volvo планира да представи официално V90 на 18 февруари, но кой в днешно време се съобразява с тези планове на автомобилните компании! Ето ги първите изтекли снимки на супер луксозното шведско комби, което изглежда… ами страхотно.

Ако сте фен на S90 Sedan, много вероятно е да оцените какво са сътворили дизайнерите на Volvo с комбито. Поне при мен е така. V90 комбинира предната част на S90 Sedan и задницата на секси Concept Estate 2014. Не бих се притеснил да кажа, че дизайнерите са свършили прекрасно работата си.

Това е новият еталон за шведски лукс: Volvo S90

След дълго очакване днес Volvo показа флагмана си на специално събитие в Гьотеборг. Volvo скача в дълбокото. А там, както знаем, плува...

 

Новият модел изглежда много далеч от правоъгълния дизайн на V70, а линията на покрива се спуска силно назад, създавайки много динамичен профил. L-образните задни светлини са изпълнени отлично и остават верни като форма на тези, които видяхме преди около година и малко в концепцията.

 

Стъпващ на същата Scalable Product Architecture като S90, новият V90 ще се предлага единствено с 4-цилиндрови двигатели. Каймакът ще дойде под формата на Т8 версията с хибриден задвижващ тракт, чиято сумарна мощност ще е 410 к.с., благодарение на 2,0-литров двигател с турбо и компресор, подпомаган от електромотор. На по-късен етап се очаква Polestar да остави своя отпечатък върху V90.

Volvo XC60 е най-продаваният SUV в сегмента си

XC60 е най-продаваният средно голям SUV автомобил в Европа за 2015 година според проучване на JATO. Този успех е друг показател за про...

 

Повече подробности за новото Volvo V90 очакваме в средата на следващата седмица. Официално моделът ще бъде представен на салона в Женева в началото на март, а от втората половина на година той ще влезе в дилърската мрежа.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com