Спомени за соца и Траби

16750
Спомени за соца и Траби

Това вероятно е най-якият Trabant, задвижван от с 1,8T двигател и Quattro.

Trabant 601 е все още популярен в Европа сред автомобилните ентусиасти, за което говорят тези снимки и видеото. Историята на този черен Trabby започва през 80-те години на миналия век. Преди 14 години той е закупен от полски автомобилен фен, който започва да го модифицира. Той изхвърля оригиналния 0,6-литров, 2-цилиндров, 2-тактов мотор и го сменя с 1,1-литров от VW Polo. След смяна с 1,3-литров, след това с 1,8- и 2,0-литрови двигатели, последният взет от VW Golf GTI.

 

Трима студенти обикалят света с това електрическо... нещо!

Трима младежи, избрали за име на организацията си Pilgreens (Зелените пилигрими), са в София вчера и днес. Нашата страна и столица е ча...

Преди няколко години собственикът катастрофира със своето Audi TT. След това идва решението да се вземе задвижването и да се монтира на този уникален Trabant. Той монтира 1,8-литровия турбо двигател и Quattro системата на силно модифицирания 2-варт седан.

 

Tази трансплантация дава на източно-германския модел 270 к.с. и 396 Нм, които са достатъчни за ускорение до 100 км/ч за само 4,5 сек, докато упражнението 0-200 км/ч отнема 15,5 сек. Спирането също е от Audi: 312-милиметрови предни и 256-милиметрови задни спирачки, работещи съвместно с ABS и ESP системи.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com