Rezvani показа зверчето Beast X със 700 к.с.

7717
Rezvani показа зверчето Beast X със 700 к.с.

Гамата на Rezvani Beast продължава да расте след представянето на новия Beast X.

Описан като най.мощният и ексклузивен Beast, произвеждан до момента, моделът разчита на карбонов монокок с уникални предна и задна маски. Отзад се откроява двойният карбонов спойлер, задачата на който е да намалява въздушното съпротивление.

 

Задвижването идва от 2,4-литров битурбо двигател, генериращ 700 к.с. Той може да се куплира или с 6-степенна механична, или със секвенциална трансмисия. Rezvani не разпространи други технически параметри, задоволявайки се само да каже, че една от скоростните кутии ще позволи на тежащия 839 кг звяр да ускори от 0 до 96 км/ч за 2,5 секунди.

Звярът е отвързан: Rezvani Beast

Rezvani Beast e олекотен супер автомобил, проектиран и конструиран в Калифорния. Създателите му твърдят, че е „роден на пистата и...

 

За да държи нещата под контрола си, роудстърът Beast X разчита на регулируемите в 10 позиции Bilstein амортисьори и спортната Alcon спирачна система. Моделът стъпва върху асфалта с 19-цолови джанти, които могат да бъдат „обути“ с Continental SportContact 5P или Toyo Proxes R888.

 

От този модел ще бъдат произведени само 5 бройки на стойност от $325 000. Целта на този нов модел е да отбележи появата на новото X Division. То ще се занимава с производството на „най-екстремните и ексклузивни“ модели на Rezvani.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com