Отиваме на купоооон… с това нещо

9130
Отиваме на купоооон… с това нещо

Логото на Red Bull стои върху някои от най-шантавите автомобили в света, включително върху футуристичния X2010 концепт и изтребителя MIG 17. Ето сега идва и този „брониран“ парти автомобил, използващ за основа Land Rover.

Ако се замисли човек какъв ще е най-стилният начин да отидеш на поредното Red Bull бийч парти, вероятно този матово черен F-22 Raptor с офроуд гуми и огромни лога на бесни бикове ще е идеален вариант. А и в последно време се очертава като разумно решение предвид обстановката в Европа.

Трима студенти обикалят света с това електрическо... нещо!

Трима младежи, избрали за име на организацията си Pilgreens (Зелените пилигрими), са в София вчера и днес. Нашата страна и столица е ча...

 

Това чудовище е базирано на Land Rover Defender 130. През годините този модел е виждал какви ли не модификации, като Red Bull дори превърна един в мобилен кино екран. Сега този „брониран луноход“ е подготвен в Австралия, като външният му вид идва от няколкото триъгълни панела, навяващи асосиации като конфигурация за известния F-117 бомбандировач.

 

Със сигурност този автомобил би бил много по-подходящ за силите за борба с масовите безредици, но Red Bull не мислят така. Те са го оборудвали с аудио система и телевизионен екран, които излизат от купето и застават на покрива му. Какво пък, рейв партитата на морския бряг понякога завършват с мелета.

Най-близкото нещо до цивилен танк

Нарича се Terradyne Gurkha RPV. С допълнение накрая“Civilian Edition”. А когато то трябва да го разграничи от „НЕциви...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com