Още повече мощност за Audi RS Q3

8544
Още повече мощност за Audi RS Q3

Audi впръсква още повече power в RS Q3 с лансирането на “performance” версия, която предлага 367 к.с. когато представи RS Q3 през 2014 г., компанията изстиска от 2,5-литровия, 5-цилиндров модел допълнителни 30 к.с. и 30 Нм. това доведе до резултат от 340 к.с. и 450 Нм. Сега, инженерите на Audi отново са ревизирали двигателя, напомпвайки го до 367 к.с. и 465 Нм. Ако на някой тези параметри изглеждат познато, то това е така, защото RS3 Sportback се радва на точно същите.

 

Това са обновените Audi Q3 и RS Q3

В средата на жизнения цикъл на моделите (дебютира през 2011 г.), Audi пуска фейслифт на Q3 и RS Q3, които идват не само с обновен дизай...

Благодарение на повечето конски сили, сега Audi RS Q3 е способен да взима спринта до 100 км/ч за 4,4 секунди, като така сваля 0,4 секунди от предишното си постижение. Докато стандартният RS Q3 е електронно ограничен до 250 км/ч, наточената му версия ще може да вдига 270 км/ч.

 

Освен повечето мускули, новата версия разчита на спортно настроена 7-степенна S tronic трансмисия, която е гарант за по-вълнуващо шофиране. Предната броня е променена и сега приютява по-големи въздуховоди, докато в задната броя се вижда силно откроим дифузьор. Малко хром, малко Ascari синя боя и Audi RS Q3 performance ще се продава за 61 000 евро в Германия. Моделът ще бъде представен пред публика в началото на март, когато ще се проведе ежегодният автомобилен салон в Женева.

 

Audi залага на екологията с h-tron quattro

Audi h-tron quattro е още един концепт с алтернативно задвижване, който трябва допълнително да отдалечи луксозното подразделение на VW ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com