Хидролифт представя: Hymer и Roller Team - кемперите, които пленяват света

35597
Хидролифт представя: Hymer и Roller Team - кемперите, които пленяват света

От няколко години продажбите на кемпери в България се увеличават и затова има много и само хубави причини. Казват, че това което можеш да видиш пътувайки с кемпер, не може да се сравни с нито един друг вид туризъм. Усещането за свобода и лекота в избора на посока се съчетава със сигурността на домашния уют. Кемперите стават все по-съвършени и технологични, предоставяйки всички възможни удобства. И много българи избират пътуването със собствен дом, като най-добрия начин да почиват, не само през летните и зимни ваканции, но и всеки свободен уикенд.

Съвременните кемпери предлагат всичко: трапезария и място за почивка, големи и удобни спални места, кухненски бокс с всички основни уреди и шкафове, баня с душ-кабина и тоалетна, гардероби и багажници в които да съберете всичко, което искате да вземете със себе си. В разпределението на пространството съвременните кемпери предлагат много интелигентни и хитроумни решения, които правят пътуването и почивката несравнимо удоволствие.

Автосалон София 2013: Кемперите Laika

На започващия в събота Автомобилен салон София 2013 фирма „Димбо” ще представи най-новите модели кемпери Laika, както и акс...

Хидролифт ще представи на Автосалон София 2013 две много популярни марки: известният с високото качество немски производител HYMER и най-продаваният италиански производител TRIGANO с марките ROLLER TEAM и CI.

От 15 до 23 юни заповядайте в откритата площ до зала 1 на Автосалон София за да разгледате едни от най-хубавите модели на тези производители.

Всички нови модели можете да разгледате на сайтовете www.camperbg.com или www.hymer.com и www.rollerteam.it.

ГАЛЕРИЯ

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com