Audi разголи R8 Spyder V10 в Ню Йорк

4881
Audi разголи R8 Spyder V10 в Ню Йорк

В опита си да запази теглото възможно най-ниско, Audi е използвал олекотен платнен покрив за R8 Spyder V10, който се контролира от електро-хидравличен механизъм. Той отваря и затваря покрива за 20 секунди, като това може да става и по време на движение с до 50 км/ч. Благодарение на мекия покрив, автомобилът тежи 1612 кг.

 

Новото Audi R8 е бюджетен Huracan

Със сигурност феновете на спортните автомобили чакат този от доста дълго време. И със сигурност ще оценят новата му визия, както и факт...

Задвижването е познато: атмосферен 5,2 V10 двигател с максималните 540 к.с. и 540 Нм въртящ момент. Тези параметри са доволни за спринт до 100 км/ч за 3,6 сек, като стрелката на километража спира на 318 км/ч.

В опит да се намали разходът на гориво, инженерите са добавили режим, който, по време на движение по инерция, прекъсва връзката между двигателя и трансмисията. Успели са да постигнат разход от 11,7 л/100 км, което се равнява на 277 г/км емисии СО2.

Мощността на V10 двигателя отива към четирите колела посредством 7-степенна автоматична кутия с два съединителя и всепризнатата Quattro система. Четири са режимите, които може да избира водачът, като това става посредством системата Audi drive select. Нищо ново като технология тук, но визията на автомобила е наистина впечатляваща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com