Volvo представи виждането си за супер луксозен интериор

15514
Volvo представи виждането си за супер луксозен интериор

Интериорът е на Volvo XC90, но накичен с концептуалната Lounge Console.

На автомобилния салон в Шанхай Volvo Cars разкри нова концепция, която издига лукса в интериора на представителните автомобилите до нови висоти. Наречена Lounge Console, концепцията предлага на заетите бизнес хора, които се движат с автомобил с шофьор, изключителен аксесоар - компактно и многофункционално решение за повече пространство и комфорт. Lounge Console заменя предната седалка за пътника до водача, като предоставя изобилие от функции и удобства.

 

Ексклузивна предпремиера на новото Volvo XC90

Изцяло новото Volvo XC90 дойде ексклузивно в България. Автомобилът може да бъде видян за първи път на Балканите само на 04 април в Софи...

След специално проучване, целящо да установят потребностите и очакванията на хората с висок стил на живот, дизайнерите на Volvo Cars предлагат своето виждане как да решат тези нужди с едно комбинирано решение.

 

Lounge Console включва функции, създадени да подобрят изживяването в автомобила. Дизайнерите на Volvo Cars осигуряват работна маса, която се отваря, за да разкрие осветено огледало, както и отделение за съхранение на бижута и лични принадлежности или гримове. Масата се завърта на 90 градуса и същевременно се задвижва напред, разкривайки голям 17-инчов медиен екран за пълноценно кино усещане в автомобила. Под подложката за крака с възглавничка има допълнително пространство за обувките. За допълнителна сигурност Volvo Cars са добавили заключваща се кутия за съхранение на вещи. Премахването на предната пасажерска седалка осигурява пълна видимост напред, създавайки уникално просторна среда.

Половината квота на Volvo XC90 за 2015 г. в България е продадена

„Мото-Пфое“ продаде половината квота на изцяло новото Volvo XC90 за 2015 г., броени дни след като разпространи официално це...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com