Vitara е звездата на Suzuki по време на София Мотор Шоу 2015

6425
Vitara е звездата на Suzuki по време на София Мотор Шоу 2015
Снимка: Христо Петров

Българският представител на японския производител ще заложи на перфектния баланс между два градски автомобила и два всъдехода.

След кратка пауза Suzuki се завръща на автомобилното изложение с впечатляващо портфолио, което кагегорично ще заяви потенциала на марката и амбицията й да увеличи своя пазарен дял у нас.

Suzuki Baleno ще дебютира на 15 септември

Suzuki разпространи малко информация като подгрявка за новия си компактен 5-местен хечбек Baleno. Моделът произлиза от концецията iK-2,...

Присъствието на Suzuki ще премине под темата “Ново начало” - естествено продължение на направените през пролетта на тази година две премиери за страната – Celerio и Vitara, и смел поглед към очакваните през 2016г. нови модели – Baleno и Ignis.

За своето представяне от 17 до 25 октомври, в Зала 3 на Интер Експо Център, на площ от 132,25 кв.м. българският представител на японския производител ще заложи на перфектния баланс между два градски автомобила – Celerio и Swift, и два забележителни SUV модела – Vitara и S-Cross.

Автомобилното изложение в София ще е дебютна сцена за новата Vitara с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Изцяло новоразработена, тази скоростна кутия има усъвършенствана система за контрол на ускорението. Олекотена и значително по-безшумна, 6-степенната автоматична скоростна кутия гарантира подобрена горивна ефективност и предоставя изключително удоволствие от шофирането. Благодарение на изведените на волана бутони водачът може без усилие механично да смени предавките.

Освен да видят експонатните автомобили, феновете на марката ще могат и да ги тестват, като всеки ден на Facebook страницата на Suzuki България - https://www.facebook.com/SuzukiSofia, ще се публикува информация за моделите, които ще са на разположение за пробно шофиране на контретната дата.

Новото Suzuki Vitara направи официалния си дебют в България

Още с появата на първото поколение Vitara на пазара през 1988 г., Suzuki печели признание като пионер в изграждането на компактен всъде...

По време на Автомобилен салон София 2015 „МИРКАТ ООД“ ще предложи на своите клиенти атрактивни условия за закупуване на нов автомобил Suzuki в допълнение на стандартната отстъпка GREEN BONUS, както и преференциални условия за лизинг и застраховка КАСКО.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com