Vilner преобрази Maserati GranTurismo

16296
Vilner преобрази Maserati GranTurismo

GranTurismo е автомобил-събитие. Това е и една от колите, за която твърдението „звучи така, както изглежда“ се превръща в аксиома. Дълбокият, атмосферен V8 гъргор прави обещания още преди очите да са познали италианското купе. Това е автомобил, който ни кара да се чувстваме щастливи, че подобни машини съществуват.

 

Vilner работи по Porsche 911 Turbo Cabriolet

  Вече повече от половин век Porsche 911 е синоним за ултимативен спортен автомобил. С типично немска систематичност, инженерите ...

Почти напълно щастлив е бил и собственикът на този автомобил от 2007 моделна година. Почти, защото колата излиза от фабриката в Модена с изцяло червен кожен интериор. Добър контраст с черната боя, но прекалено очевидно и може би дори тривиално решение. Maserati обаче е много повече от средство за масов престиж, тази кола изисква специално отношение.

 

Такова тя е получила в Art Studio Vilner. От доминиращ цвят, червеното е концентрирано до фини акценти, под формата на ленти алкантара, контурно положени върху седалките с база от черна кожа. Специалността на кабината се развива с контрастните шевове в цвета на страстта и бродираните на подглавниците, също червени, „оръжия на Нептун“. В червено са пременени и предпазните колани, а таблото на GranTurismo е получило благородна обвивка от фина черна алкантара, пресечена от емоционалната червена лента.

 

Vilner накичи новия Range Rover с много карбон

Дългата база на Range Rover Autobiography е черният етикет на двойното предаване и финият малцов дъх на луксозния транспорт. В тази кол...

2007 Maserati GranTurismo, 4244 куб. см, 405 к.с., 460 Нм, 6 ст. автоматична, задно задвижване, 1880 кг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com