Vilner накичи новия Range Rover с много карбон

32717
Vilner накичи новия Range Rover с много карбон

Дългата база на Range Rover Autobiography е черният етикет на двойното предаване и финият малцов дъх на луксозния транспорт. В тази кола има всичко и то е брилянтно.

Тунерите от Vilner обаче са склонни да добавят още нещо и то се съдържа в една дума: карбон. С него те подчертават огромния потенциал на 5 литровия бензинов V8 двигател с 510 к.с.

BMW Stormtrooper от Vilner

In a galaxy far, far away е изречението, което феновете на сагата „Междузвездни войни“ очакват да видят отново на големия е...

 

Пластмасовите акценти от екстериора са заменени с идентични елементи, но изработени ръчно от карбон. От него е направена рамката около предрадиаторната решетка. От карбон са изработени и страничните лайстни, които свързват предните и задните врати.

Карбоновият пакет на Vilner за новия Range Rover предвижда още терапия за капачките на огледалата, част от предната и задните брони. Всичко това е увенчано с карбонови букви, които изписват бранд името на Range Rover върху предния и задния капаци.

 

Отровно жълто решение на Vilner за Hummer H2

Гигантски Hummer H2 е подходяща машина за атака на баровете по родното Черноморие. Още по-подходущ е, когато е в отровно жълто и с гига...

Естествено, от Vilner не биха се задоволили само с карбонова терапия и внасят заплашителна нотка в излъчването на този Range Rover Autobiography с комбинация от гланцова и матова черна боя върху 21-цоловите джанти.

Това, което снимките на този Range Rover не показват е допълнително монтираната от Vilner звукова система, която с едно натискане на бутон „изправя“ ауспуховите гърнета на автомобила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com