Вдъхновен от състезанията дизайн за Nissan Pulsar NISMO

48383
Вдъхновен от състезанията дизайн за Nissan Pulsar NISMO

От Nissan твърдят, че това е само дизайнерска концепция. Да, на този етап. Но нека няма съмнение, този „горещ“ ще се появи в серийно производство. Със сигурност. Просто не сега, защото сега е моментът да се лансира Pulsar, който има тежката задача да се конкурира в най-натегнатия С-сегмент. Ще мине малко време и ще дойде и горещия Pulsar NISMO, още повече, че в момента не се казва нищо за задвижването на концепцията. Това означава, че агрегатът е в процес на разработване.

 

Nissan атакува С-сегмента с Pulsar

Nissan разширява своето продуктово портфолио с напълно новия 5-врат хечбек претендент в Golf-класа – Pulsar. Новият Pulsar е обо...

Концепцията е боядисана в сатенено сиво, в драматичната предна броня е вградена запазената марка на NISMO – двойно крило с червени детайли, успоредно с по-големи, оптимизирани въздухозаборници и поразителни охладителни отвори за спирачките.

По-дълбоки странични прагове, снижен просвет и 19-инчови, 5-спицови алуминиеви джанти, обути с гуми с размер 235/35 R19, подчертават мускулестата форма на дизайна на Pulsar, докато задната броня, оформена като дифузьор, и централният двоен ауспух допълнително подсилват моторспортната аналогия на концепцията. Други елементи, които заслужават внимание: уникален карбонов заден спойлер, странични прагове и издути колесни арки.

 

Вътре, Pulsar NISMO Concept продължава вдъхновената от моторния спорт тема с дълбоки, изваяни спортни седалки, тапицирани с Алкантара, спортен 3-лъч волан и алуминиеви педали.

Nissan обнови 370Z NISMO

За моделната 2015 година Nissan подложи 370Z NISMO на сериозна доработка. Новата броня е напълно променена и вече е с по-големи въздухо...

 

Под кожата, Pulsar NISMO Concept предлага ревизирано окачване, което е настроено на пистата. В допълнение на снижения просвет, Pulsar NISMO Concept включва ревизирани настройки на пружините и амортисьорите, за да предложи на водачите такива спортни и директни реакции, които са синоним с моделите на NISMO. Освен това, кормилната система на Pulsar NISMO Concept е била регулирана и модифицирана за още по-директно усещане, черпейки опит от серийния Pulsar, настоявайки за допълнителен фокус и финес на пътното поведение и изживяване зад волана.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com