Вадят за продажба уникално 3-местно Ferrari

34469
Вадят за продажба уникално 3-местно Ferrari

През август ще се проведе аукцион на Gooding&Company, гвоздеят в програмата на който ще е това уникално 3-местно 1966 Ferrari 365 P Berlinetta Speciale. Автомобилът е в отлично състояние и се очаква цената му да достигне баснословните $20 млн. Другата голяма атракция по време на търга ще е McLaren F1, боядисан в Marlboro White. Двата автомобила имат доста общи неща по между си: и двата са с централно разположен волан, триместна конфигурация на салона и бяла боя. Разликата е, че се очаква цената на McLaren да достигне „джобните“ $12-14 млн., докато някои по-смели предположения навеждат на това, че творението на Pininfarina може да надхвърли границата от 20 млн.

 

Представиха официално Ferrari F12 TRS

Този уикенд Ferrari официално представи униката TRS, създаден от подразделението за специални проекти. Дебютът се случи по време на год...

Уникалното Ferrari е дело на Pininfarina и на километража си има само 7900 км. Смята се, че този автомобил е първият 12-цилиндров модел с централноразположен двигател на Ferrari, предназначен за използване на пътя. Неговият V12 4,4-литров двигател е с три Weber карбуратора и мощност от 380 к.с. при 7300 об/мин, които се насочват към пътя посредством 5-степенна механична скоростна кутия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com