VW показа фейслифт на Scirocco GTS

19246
VW показа фейслифт на Scirocco GTS

Моделът ще дебютира следващата седмица, когато започва Auto Shanghai 2015.

Преди малко повече от година Volkswagen освежи Scirocco, но без да показва версията GTS, която сега идва с допълнителни 10 к.с. спрямо предшественика. Сега 2,0-литровият турбо бензинов двигател генерира 220 „коня“, точно колкото в Golf VII GTI. Моторът може да се куплира със стандартна 6-степенна механична кутия или с опционалната 6-степенна DSG трансмисия, с която моделът се ускорява до 100 км/ч за 6,5 секунди (244 км/ч максимална скорост).

 

VW Group стартира блиц криг с 50 модела и 3 платформи

Един от най-важните модели ще е изцяло новото Audi A4, което шефът на VW Group разкри, че ще се появи през „последните три месеца...

Освен малкото конски сили в повече, Volkswagen Scirocco 2015 идва оборудван с нови 18-инчови Norwich лети джанти, докато 19-ките Lugano се доплащат. И през двете се виждат червени спирачни апарати, а R-Line екстериорният пакет се откроява с R-образни брони, специални продължения на страничните прагове, спойлер на покрива и заден дифузьор.

Като намигване към Scirocco GTS от 1982 г., Volkswagen е боядисал кутиите на страничните огледала в черно, а акто опция се предлагат и спортни GTS ивици през капака.

 

Поглед в бъдещето чрез VW Golf R Touch concept

Концепцията, която концернът представи на изложението CES в Лас Вегас, показва в каква посока ще се развива дизайнът на интериора на мо...

В интериора нов е воланът с червени шевове, черната тапицерия на тавана. Ревизираният Scirocco се възползва и от Composition Colour инфотейнмънт система, стоманени педали, дръжка на скоростния лост като топка за голф и пакет хром за облицовка на отделни елементи. Срещу доплащане клиентите ще могат да получат черна Vienna кожена тапицелия, би-ксенонови фарове, панорамен люк и нов мулти-функционален волан.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com