VW Golf R Variant е с 300 „коня“

33978
VW Golf R Variant е с 300 „коня“

Volkswagen показа Golf R Variant, изпреварвайки официалния му дебют на салона в Лос Анджелис. Това на практика е комби версия на флагмана Golf R, като за пръв път „R“ ще се появи и върху комби.

 

VW показа нов стар Golf R Cabriolet

Volkswagen направиха доста интересен ход на започналото миналата седмица автомобилно изложение в Женева. Въпреки че работят интензивно ...

Визуално Golf R Variant се различава от комби Golf моделите в няколко области. Отзад се откроява нова броня с R дизайн, лъскав черен дифузьор, четири хромирани ауспухови цеви и LED светлини. Отпред също има нова броня с R дизайн, прорязана от по-големи въздухоотвори, специфична радиаторна решетка с логото R и Bi-Xenon фарове с интегрирани дневни светлини.

 

Golf R Variant е оборудван със спортни седалки, тапицирани с плат и Алкантара, съшити с контрастни шевове. На облегалките е извезано логото R. Има синьо амбиентно осветление и инфотейнмънт система с дисплей върху централната конзола. Като опция Volkswagen предлага Nappa Carbon кожен пакет, включващ различни кожени комбинации за определени повърхности.

 

VW показа нов стар Golf R Cabriolet

Volkswagen направиха доста интересен ход на започналото миналата седмица автомобилно изложение в Женева. Въпреки че работят интензивно ...

Мощността се осигурява от 2,0 TSI бензинов мотор с 300 к.с. и 380 Нм, идентичен с този в хечбека Golf R. Моторът е куплиран с 6-степенна DSG трансмисия и 4Motion задвижване на четирите колела. Тази конфигурация осигурява на комбито ускорение до 100 км/ч за само 5,1 секунди, а максималната скорост е електронно ограничена на 250 км/ч. Средният разход (на хартия) на спортното комби е 7,0 л8100 км.

Golf R Variant разчита на системите, с които може да се похвали и хечбекът: ESC Sport и Driving Profile Selector, предлагащ режими co, Normal, Individual и Race.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com