Този уикенд в Банкя ще се проведе тунинг и кар аудио шоу

12982
Този уикенд в Банкя ще се проведе тунинг и кар аудио шоу

Българският филиал на световната организация ЕММА за кар аудио организира грандиозно надсвирване в Банкя на 5-и и 6-и септември.

След 5-годишно отсъствие EMMA (Европейската асоциация за мобилни медии) отново се завръща в България. На 5-и и 6-ти септември (събота и неделя) на Националния хиподрум в Банкя ще се проведе националното състезание за озвучаване на автомобили и тунинг EMMA Sound&Tuning Show. Състезанието ще се проведе в категории SQ (Sound Quality), ESPL (звуково налягане/сила на звука) и EMMA Racing (оптичен тунинг).

По традиция състезанията на EMMA са не просто надпревари между състезатели, а шоу програми с много игри за публиката, атракции и други забавления. В този дух състезанията винаги завършват с парти за всички участници, организатори и зрители.

Още „коне“ от Hennessey за най-мощния седан в света

Aмериканското туниг ателие Hennessey Performance разработи два пакета за най-мощния в света седан – Dodge Charger със 717 к.с. С ...

EMMA Bulgaria е лицензиран член на европейската асоциация за автомобилни аудио и мултимедийни системи EMMA (European Mobile Media Association). Победителите от всички категории на състезанието имат право да се явят на европейските финали на EMMA, които в последните години се провеждат в Залцбург, Австрия.

 

EMMA Bulgaria се появява като лицензиран член на EMMA през 2003 г. През 2006 г. вече се провежда национално състезание и изложение в рамките на Автосалон София. През 2007 г. състезанието на EMMA вече се отделя като самостоятелно двудневно събитие и през следващите години привлича между 6000 и 10 000 души публика. Най-успешното и посещавано събитие на EMMA е съвместно с националното тунинг шоу през 2010 г. на летището в Лесново, посетено от над 20 000 зрители. През следващите 5 години EMMA няма лицензиран представител в България. Поради непрекъснатия интерес всяка година се провеждат неофициални състезания. През 2015 г. EMMA отново има лицензиран представител в България.

Този 6-колесен „нов внос“ струва скромните 200 000 паунда

Kahn Design продава един от своите силно модифицирани 6-колесни Defender-и, познат като Flying Huntsman 6x6 (huntsman от англ. означава...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com