Toyota C-HR подсказва за компактен кросоувър

32122
Toyota C-HR подсказва за компактен кросоувър

Преди дни изтекоха две снимки на C-HR, който Toyota ще представи на 2 октомври, първия пресден на автомобилния салон в Париж.

Сега Toyota официално потвърди новината със същите две снимки, но бе доста скромна откъм повече информация. Важното е, че този концептуален модел подсказва за бъдещ компактен кросоувър, нещо, с което японците много се забавиха. По-важното обаче е, че концепцията дава индикация за актуализиране на дизайнерския език (слава Богу) на Toyota. Диамантената тема отпред ще бъде разгърната в бъдещата моделна гама на марката. Иначе концепцията предлага футуристични тънки LED фарове, които се сливат с радиаторната решетка. Фаровете са разделени от вертикални LED-ивици, които представляват дневните светлини. LED са и стоповете, а задвижването е хибридно.

Toyota продължава да е най-скъпата автомобилна марка

Toyota успя да защити титлата си на най-ценна автомобилна марка в света. Резултатите са публикувани в проучването BrandZ Top 100 Most V...

 

Очаква се, че Toyota ще лансира сериен компактен кросоувър догодина, тъй като прототипи вече въртят тестови километри. Кросоувърът вероятно ще е част от Auris фамилията и би могъл да носи името Auris Cross. Той ще застане под RAV4 и вероятно ще ес пет врати, а не с три като тази концепт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com