Това са возилата в „Лудия Макс: Пътят на яростта"

38456
Снимки:

Оригиналът излиза по кината през 1979 г., а в главната роля е все още неизвестния Мел Гибсън. Австралийската кино лента се превръща в един от най-успешните sci-fi филми в историята на киното. С бюджет от $400 000 той носи на създателите си $100 млн. печалба. Следват две продължения, а сега, на 15 май е премиерата на четвъртия филм от поредицата, излизащ 29 години след третата част.

20 служители броят 6 часа банкноти за нова кола

Клиентката е г-жа Ли от Женгжу, която отива в дилърство на баварската компания да си купи чисто ново BMW 730i. Неприятната изненада за ...

В главните роли са Там Харди и Чарлийз Терон, които се борят за оцеляването (своето и на още няколко нормални хора, от малкото останали) си в постапокалипчиния свят, останал след световната война и изчерпването на петрола.

Трейлърът на филма изглежда малко... смешен на моменти, но за сметка на това возилата в този фентъзи (и главни действащи „лица“) са страхотни. Затова и ви ги представяме, за да сте подготвени, ако решите да идете да гледате филма. А и Джордж Милър, режисьор на лентата, твърди, че 90% от ефектите и драматичните преследвания в „Лудия Макс“ са снимани, а не анимирани. Това означава, че тези ненормални возила наистина съществуват и са карани от каскадьори, а този факт заслужава внимание.

Вижте кога ще излезе "Бързи и яростни 8"

Осмата част от поредицата "Бързи и яростни" ще излезе на голям екран на 14-ти април 2017 г. Това съобщи актьорът Вин Дизел по време на ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com