Suzuki Vitara се завръща

41684
Suzuki Vitara се завръща

От миниатюрния модел, превърнал се в любима играчка сред заклетите офроудъри, не е останал и помен. Новият модел е значително по-голям и ще влезе в сегмент, в който ще трябва да се справя с поне 20-ина конкурента. Ще го видим официално на 2 октомври, когато започва автомобилният салон в Париж.

Ако дизайнът на новата Vitara ви изглежда познат, то е защото това е серийната версия на концепцията iV-4, която Suzuki показа на салона във Франкфурт миналата година. Японците обаче са решили да използват името „Vitara“, което за пръв път те въвеждат преди около половин век, а последният модел, който познаваме ние, е в продажба от 2005 г. Десет години са повече от дълъг период между две поколения на един модел, но да се надяваме, че новата Vitara ще има какво да предложи в този толкова натегнат сегмент.

Suzuki готви 3 уникални предложения за шоуто в Токио

Японците от Suzuki имат доста амбициозни планове за започващото следващия месец автомобилно изложение в Токио. По този повод от компани...

Стандартно моделът ще се предлага с предно задвижване, а като опция ще се предлага системата ALLGRIP за задвижване на четирите колела, взета от SX4-Cross. Относно задвижването няма яснота в момента. Лично аз се надявам, че автоматичната трансмисия няма да бъде взета от SX4, защото там тя е ужасна. Техническите данни за модела обаче предстоят да бъдат разкрити, вероятно по малко на няколко пъти, както вече стана традиция в бранша компаниите да разкриват моделите си постепенно, за да държат любопитството на публиката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com