Супер лукс от Range Rover SVAutobiography

9430
Супер лукс от Range Rover SVAutobiography

SVAutobiography е най-луксозният и мощен Range Rover в серийно производство в успешната 45-годишна история на модела.

За първи път при Range Rover клиентите на SVAutobiography ще могат да посочат уникалната опция за двуцветна окраска на купето. Комбинацията от горна част на купето в Santorini Black и девет разцветки за долната част придават ясна отличимост и индивидуализъм.

Range Rover с нова 4х4 система за още по-висока проходимост

Land Rover обяви редица подобрения за Range Rover и Range Rover Sport, които допълнително усъвършенстват най-добрите луксозни, премиум ...

Автомобилът се откроява с нов надпис Range Rover на предния капак, а вратата на багажника е украсена с новата емблема SVAutobiography. Уникалната радиаторна решетка е изпълнена в открояващ се цвят Graphite Atlas и полиран хром, което още повече подчертава визуалната му отличимост.

В най-мощния вариант с двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к.с. четирите ауспуха загатват за огромните запаси от налична мощ.

 

По-голямата част от комутационната апаратура на водача (включително кръглия бутон start-stop и въртящите се дискове за регулиране) е изработена от твърд алуминий с красиво набраздени детайли, както и педалите на автомобила. Тази детайлност продължава и при предната и задна централна конзола, с открояващи се материали на поставката за чаши и капачетата на отделенията. Новите бутони за регулиране на облегалките не само са изпълнени с подобно ниво на машинна детайлност, но ги правят и още по-лесни за използване.

Представиха звяра Range Rover Sport SVR

Описан като „най-динамично фокусираният“ Land Rover, произвеждан някога, спортният модел ще бъде представен за публика за п...

Пътниците отзад могат да се отпуснат удобно върху луксозните седалки, оборудвани с хладилно отделение и сгъваеми масички с електрическо задвижване. В задните колони са вградени закачалки за палта от твърд алуминий, а на пода релсите за седалките с алуминиево покритие и мохерните стелки Deep Pile Twist допълват усещането за разкош и лукс.

За първи път при Range Rover моделът SVAutobiography предлага опция за подвижен под в багажника. Произведен от изящно изработен алуминий и предлагащ гама от различни фурнири, подът се изтегля навън, за да оптимизира практичността и да улесни товаренето и разтоварването на багаж.

 

SVAutobiography ще замени модела Autobiography Black на върха на гамата автомобили Range Rover и се предлага със сензационен двигател V8 с компресор суперчарджър и мощност 550 к.с., като комбинира несравнимия лукс с най-мощния агрегат в историята на Range Rover. Изцяло алуминиевият 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър, който досега задвижваше модела с висока динамика Range Rover Sport SVR, вече е специално тунингован за SVAutobiography. Мощният агрегат генерира изключителните 550 к.с. и въртящ момент 680 Нм - забележително увеличение съответно с 40 к.с. и 55 Нм в сравнение със съществуващите варианти на Range Rover, оборудвани с двигатели V8 с компресор суперчарджър.

Range Rover Sport SVR e най-бързият SUV на „Нюрбургринг“

Land Rover обяви, че Range Rover Sport SVR е покорил „Зеления ад“, превръщайки се в най-бързия SUV на „Нордшлайфе&ldq...

Клиентите на SVAutobiography могат също така да избират измежду пълното портфолио от останалите силови агрегати на Range Rover: вариантите с компресор суперчарджър TDV6, SDV6 Hybrid, SDV8 и SCV6, с повишена икономичност и динамика.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com