Subaru изненада с STI Performance Concept

8698
Subaru изненада с STI Performance Concept

Давайте го серийно, BRZ отдавна плаче за подобна серийна модификация.

Изненадващо, Subaru разкри STI Performance Concept по време на започналия вчера автосалон в Ню Йорк. Моделът изглежда изключително атрактивно и дано продължението Concept е само за заблуда, тъй като изглежда като готов за конвейра BTZ STi. Дано не се забави много, защото всичко в него е обнадеждаващо за една върховна за каране кола. Да, Subaru не споменават нищо за турбо боксеров двигател в серийно производство, но пък казаха, че този концепт подсказва за съществена експанзия на Subaru Tecnica International (STI) в САЩ, да се надяваме и в Европа.

 

Subaru Viviz GT паркира в Gran Turismo 6

По-рано тази година, Polyphony Digital, създателят на Gran Turismo 6, помоли големите автомобилни производители да създадат футуристичн...

Замислена е като такава, като върховната серийна версия на BRZ. „Концепцията“ на Subaru е с по-широко и по-агресивно купе. Задният спойлер е по-голям, а колесните арки – по-издути. Възползва се и от допълнителни въздуховоди за охлаждане на 2,0-литровия турбо боксеров двигател, който е взет от пистовата бегачка BRZ GT300.

 

Няма информация относно параметрите на двигателя, но ще отбележим, че състезателната бегачка разчита на около 300 к.с. и 447 Нм. Аеро елементите по купето също са с източник BRZ GT300, което важи и за шасито и компонентите на окачването.

 

Подгряват ни за дебюта на Subaru Forester STi

В началото на миналия месец, на пистата „Сузука“, по време на Japan Motorsport Festival, бе показан Subaru Forester STi iS ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com