Subaru Viviz GT паркира в Gran Turismo 6

34859
Subaru Viviz GT паркира в Gran Turismo 6

По-рано тази година, Polyphony Digital, създателят на Gran Turismo 6, помоли големите автомобилни производители да създадат футуристични концепции, които да могат да се карат от феновете на симулатора. Subaru е последният, който се присъединява към тази платформа за демонстрация на дизайнерските възможности.

 

Chevrolet представи Chaparral 2X Vision Gran Turismo

Тази година франчайза Gran Turismo 6 се превърна в неочаквано яростна арена, на която част от най-големите в автомобилния бранш дадоха ...

Последният, който се присъединява към плеядата свръх автомобили, е Subaru Viziv GT. Първата част от името означава “Vision for Innovation”, а следващата към гранд турерите, какъвто очакваме скоро да бъде предложен от Subaru.

 

Дигиталната машина е „създадена“ от карбон, като целта е била снижаване на теглото, което е 1380 кг. Доста впечатляващо за хибрид с тежък пакет батерии, монтирани на пода на колата.

И Aston Martin DP-100 Vision атакува Gran Turismo 6

Днес, по време на Фестивала на скоростта в Гудууд, бе представен Aston Martin DP-100 Vision Gran Turismo, чийто виртуален дебют в Gran ...

Хибридният задвижващ тракт се състои от легендарния 2,0-литров боксеров двигател на Subaru, който е с директно впръскване на горивото и турбина, работещ съвместно с три електромотора – един в скоростната кутия и по един в задните колала. Сумарната мощност на системата е 591 к.с., а въртящият момент е 800 Нм.

Съвсем скоро ъпдейтът 1.14 ще добави в гаража на вашата Gran Turismo 6 и този нов модел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com