Subaru VIZIV Future ни "говори" за бъдещия дизайн

6514
Subaru VIZIV Future ни "говори" за бъдещия дизайн

Така говорехме и предишните два пъти, когато Subaru ни показваше концепция под името VIZIV. Е, сега тази изглежда доста по-близко до серийните форми и детайли, които вероятно Subaru ще използва в бъдещите си модели.

По време на стартиращия в края на този месец автосалон в Токио Subaru ще покаже две концептуални разработки - VIZIV Future и Impreza 5-Door. Първият показва в каква посока ще се развие дизайна на марката в бъдеще, докато вторият трябва да разкрие дизайна на следващото поколение Impreza.

Subaru изненада с STI Performance Concept

Изненадващо, Subaru разкри STI Performance Concept по време на започналия вчера автосалон в Ню Йорк. Моделът изглежда изключително атра...

 

Кросоувърът VIZIV Future разчита на хибридно задвижване, сходно на това на XV Crosstrek Hybrid. Хибридният тракт включва бензинов турбо мотор, монтиран в Levorg. Не се съобщават мощността му, както и на какви батерии разчита той. В Япония Levorg се предлага с 1,6- и 2,0-литрови турбо мотори с мощност 170 и 300 к.с. задвижването естествено е на четирите колела, като задните две се задвижват от електомотор.

 

Относно прототипа Subaru Impreza 5-Door, компанията не дава никакви подробности на този етап. Казва се само, че той показва как ще изглежда следващото поколение на Impreza. Но този „патрон“ предстои да бъде изстрелян.

Subaru Viviz GT паркира в Gran Turismo 6

По-рано тази година, Polyphony Digital, създателят на Gran Turismo 6, помоли големите автомобилни производители да създадат футуристичн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com