Sportage ще огрее щанда на KIA на София Мотор Шоу 2015

18117
Sportage ще огрее щанда на KIA на София Мотор Шоу 2015

Само месец след европейския си дебют на автосалона във Франкфурт, изцяло новият КIA Sportage ще осъществи своята премиера пред българска аудитория. Любителите на модела и фенове на марката ще могат да му се насладят по време на Автосалон София, който ще се проведе между 17 и 25 октомври в Интер Експо Център.

КИА Моторс България ще представи моделната си гама на площ от 323 м2 в зала 2. Освен четвърто поколение Sportage, КIA ще покаже новата GT линия на освежения модел cee’d, Rio фейслифт, представителя в SUV сегмента Sorento, функционалния модел Venga, както и еко автомобилите Optima Hybrid и изцяло електрическия КIA Soul.

Новият KIA Sportage е готов отново да доминира в класа

Четвърто поколение КIA Sportage се отличава с дързък, прогресивен дизайн, с усещане за мощност и динамика от всеки екстериорен детайл. ...

 

За първи път Sportage ще предложи на своите потребители нов GT пакет. Специално проектирана и разработена за любителите на по-спортно управление, GT линията предлага цялата функционалност на стандартния КIA Sportage в комбинация от динамична визия и спортно излъчване.

Моделът е и най-продаваният в България от моделната гама на КIA, като от лансирането му през 2002г. до момента в страната са реализирани над 2800 броя.

 

KIA с рекордни продажби в Европа

КIA Motors Europe отбеляза рекорд в продажбите си за първото 6-месечие на 2015 г. Според последния доклад на Асоциацията на Европейскит...

Моделът cee’d е усъвършенстван с изцяло нов, 3-цилиндров, 1.0-литров T-GDI двигател, както и редица нововъведения по отношение на сигурността, комфорта и удобството на пътниците в автомобила. Подобренията са осъществени за всички представители на семейство сийд – 5-вратия хечбек, сийд комби и версия 3 врати (про_сийд).

Визуални и динамични промени са реализирани при моделите сийд GT и про_сийд GT.

Моделът е сред бестселърите на KIA с реализирани над 75 000 продажби годишно в Европа. През май тази година КIA произведе 1-милионният cee’d – моделът, който изигра съществена роля в устойчивото развитие на бранда през последните 9 години.

Във връзка с предстоящото изложението КИА Моторс България ще предостави на своите клиенти и специални оферти при покупка на избрания от тях автомобил в зависимост от модела и съответната модификация. Всички модели на марката се предлагат със 7 години гаранция и специална лизингова услуга КИА Финанс, която гарантира дългосрочна сигурност чрез фиксирана лихва от 4.56 % за целия лизингов период.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com