Skoda показа новото поколение на Fabia

36817
Skoda показа новото поколение на Fabia

След цял низ загадъчни снимки, които целяха да подгреят публиката преди представянето на новото поколение Skoda Fabia, ето че най-сетне можем да я видим и цялата. Засега само с две снимки, без да знаем какво се крие в интериора, но и това ще стане ясно съвсем скоро време. Официалният дебют на модела пред публика ще се състои в началото на октомври на изложението в Париж.

 

Skoda разкри двигателната гама на Fabia III

Третото поколение на Fabia е на хоризонта. За да подгрее предварително публиката, Skoda разказа подробности за двигателната гама на нов...

Според шеф дизайнера на шкода, Йозеф Кабан, това е първият модел, външността на който е изпълнена според стилистиката на концепцията VisionC. А тя се характеризира с остри ръбове и кубични форми, като сега Fabia доста се приближава до визията на VW Polo, чиято платформа PQ26 и използва. Новият модел е с 90 мм по-широк и 30 мм по-нисък спрямо предшественика, което ще рече широчина от 1732 мм и височина 1468 мм. Не се казва нищо за дължината и междуоието, но вероятно от Skoda ще ни сервират на час по лъжичка. Новият модел е отслабнал с около 65 кг, като най-леката модификация е 980 кг.

Под предния капак ще се монтират 3- и 4-цилиндрови Евро 6 двигатели. Бензиновите мотори ще са три, като в основата на гамата ще е 1,0-литров 3-цилиндров MPI двигател с 60 к.с. Всичките дизели ще са с работен обем 1,4 литра, 3-цилиндрова конфигурация и алуминиев блок, а мощността им ще варира от 75 до 105 к.с.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com