Skoda Superb Combi предлага гигантски вътрешен обем

42499
Skoda Superb Combi предлага гигантски вътрешен обем

Багажникът на комбито достига до невероятните 2000 литра обем.

Няколко месеца след дебюта на седана (наричан от Skoda лифтбек заради отварящия се като на хечбек капак на багажника), Skoda представя и комби версията на Superb, която ще атакува пазара от септември. Комби версия на своя топ модел Skoda лансира от 2009 г. Към днешна дата са реализирани над 200 000 комбита Superb, което се равнява на 35% от продажбата на всички Superb автомобила от 2009 г. насам.

 

Skoda Fabia Combi 1,2 TSI: Simply Clever* (тест-драйв)

В сегмент В стана горещо. Но докато конкурентите на Fabia залагат на по-спортните 3-врати модификации (освен стандартните с 5 врати), F...

Новата Skoda Superb предлага най-щедрото интериорно пространство в сегмента. Базиран на MQB платформата, междуосието на комбито е увеличено с 80 мм до 2841 мм. Това е довело да увеличение на следата отпред и отзад на съответно 1584 и 1572 мм. Резултатът: още по-голямо вътрешно пространство. Моделът предлага най-добрите параметри по отношение на пространството в областта на главата за пътниците отпред и отзад (995 и 1001 мм съответно). Мястото в областта на краката пък е почти два пъти по-голямо в сревние с най-близкия му конкурент... Но най-важното е обемът на багажника, който е 660 литра (с 27 л в сравнение с предишния модел) – нов еталон в класа. Когато задните седалки се сгънат, този параметър достига до страхотните 1950 литра.

Пред широката публика моделът ще дебютира по време на автомобилния салон във Франкфурт, след което дебютира и на пазара.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com