Saleen тунингова Tesla Model S

47931
Saleen тунингова Tesla Model S

Стартовата цена на Tesla Model S P85 е $94 570 (с включени данъчни стимули в размер на $7500). Това значи, че тунинг пакета за модела, който Saleen е кръстил FourSixteen, излиза $57 430, за да се стигне до цената от $152 000.

Следващият Saleen ще носи името S8

Стив Салийн разкри още малко около бъдещото си творение. По време на лансирането на SA-30 Anniversary Editions, Салийн каза пред Autobl...

Изглежда доста смело решение, тъй като за тези пари в Щатите може да се купи чисто нов Mercedes-Benz E400 Hybrid. В опит да оправдаят тази сериозна сума дизайнерите са сложили тази супер атрактивна боя, сериозна аеродинамична агресивност (включително предница, която в някаква степен напомня за Porsche Panamera), перфорирани кожени седалки и много карбон. Всеки ще си решава какво да избере, но със сигурност би следвало да очакваме повече.

 

Още повече, че заводските параметри от 416 к.с. и 600 Нм не са променени. Saleen обаче се оправдава, че подобренията по Tesla S осигуряват на автомобила „по-ефективно управление на въртящия момент и осигуряват по-бързо ускорение“. Моделът е оборудван с по-ефективна охлаждаща система, включваща по-голям радиатор, оптимизирани вентилатори и по-високодебитна водна помпа, за да се помогне „поддържането на постоянни температури при по-спортно шофиране“.

Монтирано е и настроено за използване на писта окачване, а клиентите могат да си поръчат и изцяло регулируемо окачване. Другите промени включват пренастроена система за стабилност, нови спирачки и спортни гуми.

Tesla задмина Mercedes, Audi и BMW

  Докато Mercedes, BMW и Audi се конкурират на пазара за лимузини в САЩ, друг играч неочаквано ги задмина. Изненадващо Tesla изпр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com