Рано или късно Ф1 ще „затвори“ болидите

17901
Снимки:

Засега това е само артистичен поглед към близкото бъдеще, но не може да се отрече, че тези дигиталния образи са изключително атрактивни.

Ден след като завърши осмият кръг от Ф1, в интернет се появиха тези дигитални образи на Ф1 болид от близкото бъдеще. И добре че е така, за да могат най-запалените фенове на Ф1 да помечтаят за красиви болиди и жестоки дуели, защото в днешната Формула 1 ни остана само това – мечтите по отминали славни времена или по възможни бъдещи такива.

 

Розберг връща интригата с победа в Австрия

Трябва да си призная, че вчера, когато Люис Хамилтън победи Розберг в квалификацията, останах изненадан. Причината бе, че на тази писта...

Едно е сигурно: в близко бъдеще болидите ще са със затворени кокпити. Това ще го наложат съображенията за безопасност, но най-вече надпреварата в аеродинамиката. Тези дигитални образи са дело на Андриес ван Овербееке. Изглеждат страхотно. Красиви са и опростени откъм аеродинамични елементи, но в същото време доста комплексни и детайлни, за да пленят въображението ни.

Явно е, че авторът изпитва носталгия по най-славните моменти от историята на Ф1, защото неговата концепция носи цветовете на легендарната (за нещастие сега тя е просто трагична) комбинация McLaren-Hоnda, когато Аертон Сена и Ален Прост направиха един от най-великите сезони и двубои в историята на Ф1. Насладете им се.

Хамилтън отново бе по-бърз от Розберг

От първата свободна тренировка чак до последната част на квалификацията, Нико Розберг бе по-бързият от двамата пилоти на Mercedes. Имен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com