Първи снимки на Renault Espace

63354
Първи снимки на Renault Espace

Изглежда почти като концепцията Initiale Paris, а в някои детайли могат да се забележат отправки към Renault Avantime, който е един (ако не най) от най-оригиналните MPV-та, правен някога. Ясно е и, че с петото поколение, Renault придвижва Espace към кросоувър сегмента, което си личи по по-високия клиренс и късите надвеси, които осигуряват по-голям ъгъл за атака.

 

Renault EOLAB харчи едва 1 л/100 км

Renault представя прототипа EOLAB, който изследва начините да предложи ултра нисък разход на гориво. Той може да се похвали с NEDC комб...

Renault разпространи снимките, но ни остави в очакване на информацията, която ще бъде дадена при представянето на модела на салона в Париж другата седмица. Единственото ясно е, че Espace ще се предлага във версии с 5 и 7 места. Видимо от снимките е и това, че стоповете ще са с LED технология, нещо, което видяхме в Scenic. Индивидуално оформените лещи във фаровете също навеждат на мисълта, че те ще са full-LED, вероятно като опция.

 

Espace използва новата CFM1 платформа на Renault-Nissan, на която разчитат вече Qashqai и Pulsar. Знае се също, че компанията е разработила малък 1,6-литров битурбо дизел, генериращ 160 к.с., с 30 к.с. повече спрямо стандартния dCi с този работен обем.

Потресаваща визия за Renault Sport R.S. 01

С дизайн, вдъхновен от света на концептуалните автомобили, воден от абсолютното преследване на аеродинамичното притискане, Renault Spor...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com