Porsche вдигна покрива на Boxster Spyder

8742
Porsche вдигна покрива на Boxster Spyder

Новият модел дебютира по време на салона в Ню Йорк.

Новият Porsche Boxster Spyder взима назаем броните и уникалния капак на двигателя от Cayman GT4. Моделът разчита и на уникален, олекотен мек покрив, който отчасти трябва да се свали ръчно.

 

500 к.с. за Porsche 911 GT3 RS

Porsche най-накрая извади тежката артилерия в лицето на GT3 RS. Моделът е с алуминиево купе, магнезиев покрив и подсилен с карбон пласт...

Интериорът не е много променен, като тук нови са спортните седалки и воланът с диаметър 360 мм. Дизайнерите са изхвърлили радиото и климатикът, за да намалят теглото на автомобила. Двете обаче могат да се поръчат, без за това да се доплаща допълнително.

 

Под въпросния уникален капак на двигателя е монтиран 3,8-литров 6-цилиндров двигател, генериращ 375 к.с. Той е свързан единствено с механична скоростна кутия, която позволява на модела да ускорява до 100 км/ч за 4,5 секунди и да достига максималните 290 км/ч.

Porsche 911 Targa 4 GTS по случай половинвековен юбилей

Проектиран да отпразнува 50-тата годишнина на 911 Targa, моделът предлага по-спортна предна броня, по-широки задни калници и затъмнени ...

Спортните амбиции на модела са подсилени от подобрената кормилна система, спортни спирачки (от 911 Carrera) и спортно окачване, снижено с 20 мм.

Porsche Boxster Spyder влиза в продажба в Германия от юли, като цената му започва от 79 945 евро. В Щатите ще се появи през октомври на цена от $82 100.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com