Peugeot атакува изложението в Китай с Exalt

41276
Peugeot атакува изложението в Китай с Exalt

Автомобилното изложение в Пекин отваря врати на фона на безпрецедентно търговско постижение в Китай за PEUGEOT. През първото тримесечие на 2014 компанията е продала над 85 000 автомобила, което представлява рекорден ръст от 18,6% спрямо първото тримесечие на 2013, като общият пазарен ръст е 13,3% за същия период.

Градският кросоувър 2008 на PEUGEOT, лансиран в Европа през пролетта на 2013, бе много добре приет от клиентите с над 130 000 поръчки за по-малко от година.

Peugeot Exalt е стилно 4-врато купе

Инцидентно Peugeot разкри концепцията на 4-вратото купе Exalt, което ще дебютира по-късно този месец по време на салона в Пекин. Инцид...

Лансирането му в Китай, на пазара на малки SUV-ове, който бързо нараства, трябва да позволи на 2008 да постигне търговските си цели от 221 000 бройки годишно в целия свят през 2015.

Голямата звезда на салона в Пекин се казва Exalt.

Пряко вдъхновен от концепта ONYX, концептуалният Peugeot Exalt постига обединение на различия за един напълно оригинален резултат. Неговите характеристики включват традиционни и технологични материали, както и ноу-хау от френската и китайска култури.

Dongfeng, PSA и френското правитество си стиснаха ръцете

Пиер Московиси, Министър на икономиката и финансите, Филип Варен, Президент на борда на директорите на PSA Peugeot Citroen, Су Пин, Пре...

В чест на френското автомобилостроене от 20- и 30-те години на миналия век, чистата му стоманена каросерия е ръчно оформена от майстор тенекеджия. Автомобилът представлява ясен контраст: разделяща чистата стомана от иновативния материал, Shark Skin, който е червен и който покрива цялата задна част на автомобила.

 

Интериорът на този изключителен хечбек с четири врати и четири индивидуални места, предлага традиционния китайски дърводелски занаят. В съответствие с това, абаносът Macassar, избран за областта в Азия, където расте, и неговите топли цветове, които покриват горната част на панелите на вратите, са изработени от двама китайски майстори. Агенцията PINWU Design Trio създаде мотив, комбиниращ лъв с бамбукови листа и стебла. Китайски занаятчия го извая с помощта на традиционна техника за създаване на плат и хартия.

 

Peugeot ще атакува победата в „Дакар“ през 2015

След миналогодишното напрегнато приключение във величествените планини на Колорадо, САЩ, Peugeot Sport, Red Bull и Total решиха да погл...

Peugeot Exalt е оборудван с plug-in HYbrid4 задвижващ тракт със сумарна мощност от 340 к.с., които идват от 1,6-литров THP двигател с 270 к.с., свързан с 6-степенна автоматична скоростна кутия и електрически мотор с 50 kW мощност върху задната ос като така автомобилът предлага задвижване на четирите колела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com