Opel се похвали с 30 000 поръчки за Corsa

32934
Opel се похвали с 30 000 поръчки за Corsa

Corsa още не е направила официално пазарната си премиера, а вече бележи успех. 30 000 купувачи вече избраха новата Corsa, въпреки че дилърите на Opel започнаха да приемат поръчки за петото поколение на малкия модел само преди два месеца, а официалното стартиране на продажбите е след няколко седмици.

Новата Corsa празнува световната си премиера на автомобилното изложение в Париж в началото на октомври. Системата за поръчки беше отворена първо в Германия, но сега вече Corsa може да бъде поръчвана на почти всички големи пазари. Пазарната премиера за цяла Европа ще завърши през януари 2015 г.

Петото поколение на Opel Corsa е заприличало на Adam

Днес Opel представя официално новото пето поколение на модела Corsa. Бестселърът на марката ще отбележи своята световна премиера на авт...

Corsa е един от най-важните автомобили в портфолиото на Opel, осигурявайки около една четвърт от всичките продажби на марката. От лансирането на първото поколение Corsa преди 32 години, са продадени 12,4 милиона бройки от този модел. От предшественика на новата Corsa бяха продадени почти 3 милиона бройки между 2006 и 2014 година.

Дори в края на жизнения си цикъл предишното поколение доказа своята популярност. През настоящата година Corsa D беше най-продаваният модел на Opel в Европа. В Германия през месец септември малкият модел застана на първо място по регистрации в своя сегмент.

Новата Corsa е главен играч в моделната офанзива на Opel, съгласно която до 2018 година марката ще лансира на пазара 27 нови автомобила и 17 нови двигателя. Например, следващата година ще е премиерата на новия KARL.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com