Opel се похвали с 100 000 поръчки за ADAM

37894
Opel се похвали с 100 000 поръчки за ADAM

От премиерата на ADAM в началото на 2013 година, Opel е получил над 100 000 поръчки, включително около 3000 за новия ADAM ROCKS. Мини кросоувърът ще бъде на разположение в дилърствата на марката в края на септември и ще предложи на шофьорите още повече емоции и тръпка благодарение на своя ултра модерен, последно поколение супер икономичен 1.0 литров бензинов турбо двигател с директно впръскване на горивото, допълнителни възможности за индивидуализация и сгъваем мек покрив Swing Top.

Opel ADAM и ADAM ROCKS са избрани да направят премиерата на една напълно нова разработка под капака. В допълнение към познатите бензинови двигатели с атмосферно пълнене, Opel предлага за първи път своя мощен и икономичен 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo, който се съчетава с напълно новата шестстепенна механична трансмисия с ниско съпротивление на вътрешните компоненти. Трицилиндровият алуминиев агрегат се предлага с два варианта на максимална мощност 66 кВт/90 к.с. и 85 kW/115 hp, осигурявайки образцово ниски разход на гориво и вредни емисии, като в същото време осигурява невероятно балансирана и прецизна работа. Версията с 90 к.с. е с емисии на CO2 само 99 г/км – отлична стойност за автомобил с бензинов двигател.

Opel представя новия 1,0-литров трицилиндров двигател чрез ADAM

Opel е в разгара на най-голямата двигателна офанзива в своята история: в периода от 2014 до 2018 г. ще бъдат представени 17 нови двигат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com