Opel Karl ще се смести под Adam

32382
Opel Karl ще се смести под Adam

От лятото на 2015 г. още един малък модел ще се присъедини към тях: Opel Karl с пет врати. С Karl, ADAM и новото поколение Corsa, които са лансирани в рамките на по-малко от 30 месеца, Opel ще има от следващата година най-силното портфолио в сегментите на мини и малките автомобили в своята история, както и една от най-младите моделни гами на пазара.

С дължина около 4,00 метра Corsa предлага отличен баланс между външен размер и вътрешно пространство. ADAM, който е с три врати, дълъг е 3,70 м и е сред лидерите по индивидуализация за тези, които искат тяхната кола да е израз на техния стил на живот. В компактен размер от 3,68 метра Karl ще има пет врати, до пет седалки и ще бъде новият базов модел в гамата на Opel.

25 години Opel Calibra

Calibra е представена на Автомобилното изложение във Франкфурт (IAA) през 1989 г. или точно преди 25 години и е базирана на изключителн...

Името Карл изразява почит към един от синовете на Адам Опел, който е основател на компанията през 1862 г. Докато Адам е направил Opel най-големия производител на велосипеди в Германия, неговите синове Карл, Вилхелм и Фридрих стартират автомобилната история на компанията през 1898 и произвеждат своята първа кола на следващата година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com