Opel Astra с новия „шептящ“ дизел вече и у нас

44471
Opel Astra с новия „шептящ“ дизел вече и у нас

Новият 1.6 CDTI вече се предлага и в двете си версии (81 кВт/110 к.с. и 100 кВт/136 к.с.) с бестселъра Astra на Opel и на българския пазар. Напълно новият дизел на марката се отличава с изключителна динамика и минимално ниво на шум, поради което вече e известен като „шептящия“ дизел. Освен това задвижващият агрегат изразходва едва 3,9 литра дизелово гориво на 100 км в тестовите процедури на NEDC (New European Driving Cycle-нов европейски цикъл на шофиране) с по-мощната версия и само 3,7 литра гориво на 100 км и емисии на CO2 97 г/км с версията със 110 к.с.. Изключително тихият дизелов двигател на Opel е първият в гамата от задвижващи агрегати на Astra, чийто нива на емисии ще покриват стандарта Euro 6. На практика това е най-чистият дизелов двигател, който фирмата Opel е произвеждала някога.

За клиентите на българския пазар Opel предлага до края на 2014 г. Astra с новия супер ефективен дизелов двигател на специална цена. Версиите хечбек и седан на Astra 1.6 CDTI със 110 к.с. със Start/Stop система, шестстепенна механична трансмисия, ниво на оборудване Enjoy и множество екстри само сега се предлагат на цена 29 900 лв. (препоръчителна цена за България с включен ДДС). Комби версията Sports Tourer също се предлага при преференциални условия.

Opel Karl ще се смести под Adam

От лятото на 2015 г. още един малък модел ще се присъедини към тях: Opel Karl с пет врати. С Karl, ADAM и новото поколение Corsa, които...

Освен специалната цена в чест на пазарната премиера на новия дизелов двигател, на българския пазар от началото на тази година Opel предлага за автомобилите си и 5 години гаранция или 150 000 км пробег, което настъпи първо. Тази гаранция представлява допълнителна към стандартната 2-годишна гаранция с неограничен пробег от производителя, удължeна гаранция с ниво „Премиум“ за още 3 години или до 150 000 км, което настъпи първо.

За още по-голяма привлекателност за клиентите си - юридически лица, Opel Astra вече се предлага и с възможност за данъчен кредит.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com