Обновен дизайн и ново оборудване за Toyota Land Cruiser

8944
Обновен дизайн и ново оборудване за Toyota Land Cruiser

Един от последните мохикани премина през задължителния фейслифт. Land Cruiser е с модернизиран дизайн, повече оборудване и лукс в интериора. Мохиканът продължава да разчита на рама, което го прави един от най-способните офроудъри извън пътя. Промените в дизайна в предната част се откроява променената радиаторна решетка с три хромирани лайстни. Нов е и дизайнът на LED фаровете. Преработени са капакът на двигателя, калниците и праговете. LED светлините отзад са по-големи и отново подсилени визуално с хром.

 

Бъдещето Toyota Mirai стъпи в Европа

Prius означава „преди останалите“ – предшественик на новата ера с електрическо задвижване. Вчера първите бройки от To...

Интериорът е по-луксозно обзаведен. Напълно нови са централната конзола, арматурното табло, седалките и вентилационните отвори. Особено внимание е обърнато на изолацията, материалите са висококачествени, а листът с оборудване е разширен. Най-малкият TFT дисплей е с размер 4,2 инча, докато 9-инчовият дисплей за инфо-развлекателната система заменя досегашния 8,0-инчов. Сред системите за подпомагане на водача виждаме система за автоматично спиране, динамичен радарен круиз контрол, автоматичен контрол на светлини и други.

 

Към момента знаем какво ще е задвижването на модела за Австралия. Там той ще се предлага с битурбо 4,5-литров дизел и 4,6-литров V8 бензинов двигател. Дизелът е с нови инжектори, нов ЕCU и филтър за твърди частици. Мощността му е увеличена със 7 к.с. до 272 к.с., докато въртящият момент е останал 650 Нм. бензиновият агрегат остава с 308 к.с. и 439 Нм.

 

Toyota представи по-мощни и по-икономични D-4D двигатели

За първи път в света в употреба влиза технологията за изолиране на топлинния обем (TSWIN), която прави 2,8-литровия 1GD-FTV двигател ед...

Toyota Land Cruiser вече се продава в Япония, а в октомври и в Австралия, след което ще почне пазарното разгръщане на модела по света. Повече информация за модела ще научим през септември на автомобилното изложение във Франкфурт.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com