Новият Opel Corsa вече и със 150 „коня“

5762
Новият Opel Corsa вече и със 150 „коня“

Новият спортен модел вече се предлага на цена от 26 170 лева.

Tози малък, но мощен спортист е перфектният избор за почитателите на ненатрапчивата и изискана демонстрация на стил – новата Corsa 1.4 Turbo със 150 к.с. Новият четирицилиндров двигател в петото поколение на Corsa постига превъзходни динамични характеристики – максималният въртящ момент от 220 Нм, времето от 8,9 секунди за спринта от 0 до 100 км/ч и максималната скорост от 207 км/ч са достатъчно красноречиви числа. Не по-малко впечатляващи са и другите ключови характеристики на новия модел. Независимо от първокласната си мощ, новата Corsa 1.4 Turbo изразходва средно едва 5.9 литра гориво на 100 км пробег и отделя само 136 грама CO2 на километър при смесен цикъл на движение. Моделът разширява гамата от двигатели във фамилията на Corsa с още една решителна стъпка, вписвайки своите спортни характеристики между новото поколение трицилиндров 1.0 Turbo с 115 к.с. и зашеметяващия върхов 1.6 Turbo на OPC с неговите 152 кВт/207 к.с.

 

Мини осата Opel Corsa OPC разчита на 207 к.с.

Наред с новото, уникално за OPC синьо лаково покритие Flash Blue, Corsa се отличава и с нов дизайн на предната част с нови, по-големи п...

Докато Corsa OPC се предлага само във вариант на каросерията с три врати, новият динамичен 1.4 Turbo ще се предлага както с три врати на изключително привлекателна базова цена от 26 170 лева, така и във вариант с пет врати, чиито цени ще започват от 26 755 лева (препоръчителна от производителя цена с вкл. ДДС за пазара в България). Клиентите на Corsa ще имат възможност да направят своя избор между три различни нива на изпълнение –Color Edition, Enjoy и Cosmo. A за тези, които искат да направят вътрешните качества на разполагащата със 150 конски сили версия на Corsa видими и отвън, Opel предлага пакета оборудване Turbo Plus.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com