Новият KIA Sportage е готов отново да доминира в класа

12349
Новият KIA Sportage е готов отново да доминира в класа

Четвърто поколение КIA Sportage се отличава с дързък, прогресивен дизайн, с усещане за мощност и динамика от всеки екстериорен детайл. Лицето на изцяло новия Sportage представлява най-голямата промяна в дизайна на модела – вместо досегашната интеграция на фаровете в радиаторната решетка, те са извити около агресивно стилизирания преден капак и издутите арки на калниците. Отлично разпознаваемата радиаторна решетка ‘тигров нос’ е оширена и по-ниско позиционирана, което придава на автомобила по-внушителен вид и усещане за стабилност.

 

Изцяло новият Sportage се характеризира с по-спортен, скосен профил. Като цяло, моделът запазва силуета на своя предшественик но с удължени предни надвеси, по-къси задни надвеси и по-дълго междуосие за по-динамична визия и мускулест профил.

 

Хоризонталните форми и обемни повърхности отзад подчертават широчината на автомобила и му придават по-стабилен вид. Заимствани от дизайна на прототипа KIA Provo, представен през 2013 г., задните стопове са свързани със стилна хромирана лайсна, а мигачите и светлините за заден ход са позиционирани по-надолу за по-голяма визуална тежест и чувство на стабилност.

Дизайнът на новия Sportage е разработен в европейския дизайнерски център на марката във Франкфурт, Германия, със съдействието на дизайнерските студия на марката в Намянг, Корея и Ървин, Калифорния.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com