Nissan обнови 370Z NISMO

38667
Nissan обнови 370Z NISMO

За моделната 2015 година Nissan подложи 370Z NISMO на сериозна доработка. Новата броня е напълно променена и вече е с по-големи въздухоотвори, допълнителни въздухоотвори пред калниците и нови LED дневни светлини. Другите новости включват черни декоративни рамки на фаровете, специална червена NISMO лайсна в основата на бронята, променени странични лайсни и огледала, както и специални NISMO лога. Ревизираният 370Z NISMO разчита и на нови 19-инчови Rays лети джанти, изпълнени в черен и сив цвят.

Като част от пълната промяна на аеродинамичния пакет на 370Z NISMO, новата версия разчита на по-малък заден спойлер, работещ в тандем с новата предна броня, за да създаде значително по-голяма притискаща сила при шофиране с висока скорост. Нещо повече, притискащата сила сега е по-равномерно разпределена върху предната и задната оси, осигурявайки по този начин по-барансирано усещане на пътя. Изчисленията на Nissan потвърждават, че новият аеродинамичен пакет на 370Z NISMO му осигурява по-голяма притискаща сила спрямо всеки от конкурентите му в сегмента.

Nissan 370Z Nismo изглежда фантастично

Обикновено изложението в Чикаго минава почти инкогнито, но не и тази година. А една от основните причини е тази: Nissan 370Z Nismo, кой...

 

За да отговорят на нуждите на собствениците, които експлоатират пълния динамичен потенциал на 370Z, новият модел разчита на нови Recaro седалки, предлагащи значително по-добра опора и комфорт. Базирани на всепризнатите Recaro Sportster, новите седалки са проектирани специално за 370Z NISMO и предлагат множество детайлни промени, които да осигурят максимална опора за водачите. За да се завърши промяната в интериора, седалките са тапицирани в червена и черна кожа и Алкантара, за да пасват на облицовката на волана.

 

Новият 370Z NISMO се задвижва от 3,7-литров, 6-цилиндров двигател, генериращ 344 к.с. С изключителен въртящ момент при ниските обороти и широк оборотен диапазон, 370Z NISMO спринтира от 0 до 100 км/ч за само 5,2 секунди.

Нов стайлинг и трансмисия за Nissan 370Z Nismo

Само година, след като Nismo сложи ръка и върху 370Z, Nissan представи обновената му версия за моделната 2015-а. Това компанията направ...

Предлаган само като купе с 6-степенна механична скоростна кутия, новият 370Z NISMO разчита на редица подобрения в окачването, въведени като част от актуализациите за моделна година 2015 (вижте секцията по-долу). За да се подобри комфорта, твърдостта на задните пружини и амортисьори е променена, докато променени постелки в интериора и вътрешните облицовка на колесните арки допълнително намаляват шума от търкалянето на гумите по асфалта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com