Mitsubishi представя бъдещия си дизайнерски език

37681
Mitsubishi представя бъдещия си дизайнерски език

Две години след като представи за първи път на автомобилното изложение в Париж Outlander PHEV с Plug-in хибридна електрическа система на задвижване с два електромотора, Mitsubishi Motors Corporation отново избра Mondial de L’Automobile, но този път за премиерата на друг PHEV: демонстрационния автомобил Outlander PHEV Concept-S.

 

Mitsubishi Outlander: Алтернативата на Made in BG (тест-драйв)

След 2-3 седмици в шоурумовете на Mitsubishi ще се появи Outlander, моделна година 2014. На снимка моделът изглежда дизайнерски обещава...

Целна на тази концепция е една: да ни демонстрира как ще се промени дизайнът на марката в близко бъдеще. Трите диаманта са позиционирани върху релефни хромирани лайсни, опиращи във фаровете, които обхващат плавно различни повърхности на предницата в посока нагоре и настрани.

Тази тема в дизайна, наподобяваща щит, продължава и назад, където подобни символични хромови акценти, подсилени с удължените блокове на задните светлини, обхващат повърхностите между задната врата и релефните калници. Тук обаче сякаш японските дизайнери са се поувлекли... драстично.

 

Задвижването на концепцията е поверено на хибриден силов агрегат, състоящ се от 2.0-литров бензинов двигател и два електрически мотора. Те захранват литиево-йонна батерия с капацитет 12 кВт/ч.

И Mitsubishi нахлува в Gran Turismo 6

Mitsubishi е поредният производител, който използва франчайза Gran Turismo 6 за реклама. Японците са нарекли своето творение XR-PHEV Ev...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com