Mercedes показа как ще изглежда конкурентът на BMW X4

11841
Mercedes показа как ще изглежда конкурентът на BMW X4

На изложението в Шанхай бе представена концепцията GLC Coupe.

Описан като „близка до производство разработка“, Concept GLC Coupe ни дава очаквания отговор на Mercedes-Benz срещу BMW X4, а вероятно до година време ще видим и серийната версия. Моделът е базиран на второто поколение GLK (което ще се преименува на GLC), а от това, което се вижда от снимките, „концептът“ изглежда като мини копие на GLE Coupe (с който пък Mercedes застава срещу Х6).

 

Mercedes представи обновения GLE

Официално пред публика ще бъде представен по време на автомобилния салон в Ню Йорк. Изглежда като нов модел, но това е фейслифт за М-кл...

Автомобилът е дълъг 4,73 метра, а междуосието му е 2,83 м. Със сигурност тези огромни 21-цолови колела ще изчезнат от серийния модел, но сега му придават много внушителна визия. Силно спускащата се назад линия на покрива позволява Concept GLE Coupe да е малко под 1,60 метра височина, докато скритите дръжки на вратите му придават по-елегантен вид.

Mercedes-Benz казва, че задницата на модела е с „откроимо купе наследство“, като на очи се набиват двете двойки вертикални ауспуси и LED светлините (фаровете отпред са full LED).

 

Задвижването на концепта идва от битурбо 3,0 V6 двигател с 367 к.с. при 5500 об./мин и 520 Нм между 1400 и 4000 об./мин. Моторът работи с 9-степенна автоматична трансмисия и 4MATIC система за задвижване на четирите колела.

Ръкавицата е хвърлена: Mercedes-Benz GLE Coupe

Конкурентът на BMW X6 се описва от създателите си като „поразяваща“ комбинация между купе и кросоувър. Тази хипербола остав...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com