Mercedes обещава главоболия за BMW X6

64076
Снимки:

В неделя Mercedes-Benz официално представи Concept Coupe SUV в Пекин. С това компанията, макар и доста късно, обяви неминуемата поява на конкурент на BMW X6.

SUV-купето е с изключително атрактивна визия. Височината на концепцията е само 1,75 метра, а агресивното излъчване се осигурява и от широчината от 2 метра, а дължината на автомобил е почти пет метра.

Mercedes-Benz подготвя конкурент на BMW X6

Концепцията, която виждата, в момента е наречена просто Concept Coupe SUV. Ще я видим на 20 април в Пекин, когато ще бъдат разпростране...

 

Самото оформление на автомобила показва доста прилики с основоположника Х6. Купето е в цвят Alu Beam, който осигурява връзка със „Сребърните стрели“ от 30- и 50-те години на миналия век. Автомобилът разчита на LED Multibeam фарове, перманентно 4MATIC задвижване на четирите колела и 9-степенна автоматична трансмисия.

 

Задвижването идва от 3,0-литров V6 би-турбо двигател с 333 к.с. при 5500 об/мин и 480 Нм при 1400-4000 об/мин. Концепцията разчита на двойни А-рамена отпред и многоточково захващане отзад. Освен това комфортът и стабилното пътно поведение осигуряват въздушни амортисьори и Active Curve System, която се вгражда в S-Class Coupe.

Интериорът на Mercedes-AMG GT е убийствен

След като „случайно“ Auto, Motor und Sport качи няколко снимки от интериора на Mercedes-AMG GT (C190) на сайта си, компания...

Към момента Mercedes-Benz твърдят, че Concept Coupe SUV не е нищо друго освен концепция, но очакванията са серийният модел да се появи към края на 2015 г., т.е. дебютът му да е на автомобилното изложение във Франкфурт догодина.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com