Mercedes-Benz S-Class Coupe Concept изглежда потресаващо

49288
Mercedes-Benz S-Class Coupe Concept изглежда потресаващо
Най-красивият и елегантен модел в гамата на Mercedes – CL-Class, скоро ще има духовен наследник. Слава Богу.

От няколко дни в мрежата се върти информацията за купе на базата на S-Class. Ето я! Новата концепция S-Class Coupe не е нищо друго, а предсериен модел на голямото 2-врато купе, серийният модел на който ще дебютира след три месеца, когато ще се проведе автомобилното изложение в Детройт. Три месеца за автомобилната промишленост е... светкавично бързо. Така че, ако някой е тъгувал по CL-Class, да се успокои, защото духовният му наследник ще е още по-красив и високотехнологичен. Той ще е „върховният в гамата модел“.

 

Mercedes представи компактния GLA

Изложението във Франкфурт е на месец от нас, а германските автомобилопроизводители започнаха ожесточената надпревара за интереса на пуб...

Дори и в концептуални одежди, S-Class Coupe изглежда готов за конвейра. И за щастие – той е доста различен от 4-вратите конкуренти. Не мога да опиша дизайна на автомобила, ако не използвам определението прекрасен. Прекрасен, погледнат от всеки ъгъл. А колко ли ще са дълги тези врати?!

 

Огромните 21-цолови колела за разделени едно от друго от гигантските 2945 мм на междуосието. Купето S-Class е дълго 5050 мм, широко е 1985 мм и е високо 1409 мм. Под дългото торпедо отпред е поместен V8 двигател с работен обем 4633 к.с. Двойно турбинираният мотор генерира 455 к.с. и 700 Нм въртящ момент.

 

Представиха фейслифта на Audi A8/S8

След няколко подгряващи тийзъра дойде и тазсутрешната церемония, при която бе представен флагманът на Audi. Става въпрос за фейслифт, ...

За интериора мога да изпиша много или да кажа малко, но съдържателно – елегантен, стилен, луксозен... Предпочитам втория вариант. Вероятно в серийния модел синята подсветка може да изчезне, но таблото си изгледа като в стандартната S-класа с двата 12,3-инчови екрана. Централната конзола е много опростена и елитирна, а предполагам, че в прес материала са отделени поне 3-4 сраници за конструкцията и функционалността на креслата.

 

Много повече е отделено на безбройните технологии, които ще видим в този автомобил. Аз ще изтъкна два. На първо място това е Intelligent Drive технологията, състояща се от две стерео камери, осигуряващи 3D изглед до 50 метра пред автомобила. Системата е с функция за засичане на обекти и движение. Тя следи и заобикалящата автомобила среда в диапазон до 500 метра, и ще отчете неравност на пътя, за да помогне на MAGIC BODY CONTROL окачването, което да направи нужните корекции, за да избегне друсане.

Без съмнение това е една от най-големите звезди на IAA 2013.

Audi Sport Quattro генерира 700 к.с.

Франкфурт е територията на германските гиганти, където традиционни трите големи марки си мерят... силите. А Audi има какво да покаже. Я...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com