Mercedes-AMG C63 Coupe ще озори BMW M4 (видео)

28092
Mercedes-AMG C63 Coupe ще озори BMW M4 (видео)

От два дни в мрежата се въртят 2-3 снимки на убийственото купе на Mercedes. Ето го сега и в пълния му блясък: Mercedes-AMG C63 Coupe! Красив и адски мощен. И под адски мощен имаме предвид цели 510 к.с., но за конете след малко.

Моделът ще бъде представен пред публика за пръв път на салона във Франкфурт в средата на септември, а през март 2016 г. започват продажбите му в Германия.

Ще видим Mercedes-Benz S-Class и като кабриолет

Mercedes-Benz разпространи първото подсказване, че следващия месец ще ни представи S-Class Cabriolet. Това ще стане по време на автомоб...

 

Посетителите на Месето във Франкфурт ще могат да видят тази спортна осанка, подчертана от агресивен предна броня, сплитер и AMG-брандирана радиаторна решетка. През предното стъкло водачът вижда издутия преден капак, където място ще намерят два двигателя. Върху капака на багажника е монтиран спойлер, новата задна броня е с дифузьор, заобиколен от две двойки спортни ауспуси.

 

Под мощния преден капак е монтира битурбо 4,0-литров V8 двигател, генериращ 476 к.с. и 650 Нм въртящ момент. Той е свързан със 7-степенна AMG SPEEDSHIFT MCT трансмисия, която позволява на модела да ускорява до 100 км/ч за 4,0 секунди. Максималната скорост е електронно ограничена на 250 км/ч, а опционният Driver's Package дава възможност за максимални 290 км/ч. Моделът е сравняван от всички с BMW M4, което се задвижва от 3,0-литров V6 с 431 к.с Въпреки разликата от 45 к.с. в полза на C63, ускорението на двата модела е почти идентично – при BMW то е 4,1 секунди.

 

Адаптивно окачване за компактните модели на Mercedes

Mercedes-Benz обяви, че през септември ще се появят модернизираните модели A-Class, B-Class, CLA и GLA. Обновлението е засегнало най-ве...

Нещата обаче загрубяват, тъй като AMG са преценили, че ще има хора, на които и тези 476 к.с. ще се сторят недостатъчни. Затова те предлагат и модела C63 S Coupe, като при него мощността вече е напомпана до 510 к.с. и 700 Нм. Това позволява ускорение до 100 км/ч за 3,9 секунди. Максималната скорост също е 250 км/ч (или 290 с Driver's Package на AMG).

Инженерите на AMG са оборудвали моделите със спортно настроено окачване, по-широки следи, заден диференциал с ограничено приплъзване и адаптивно AMG RIDE CONTROL окачване.

Кой ли не би искал да седне в тези ARTICO / DINAMICA спортни седалки?

Mercedes-Benz разказа за технологиите в новата Е-класа

Дебютът на новия модел, както съобщава Car and Driver, ще се състои през 2016 г., а Mercedes-Benz изпреварва събитията, като разкри гол...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com