Mazda CX-3 дебютира в Лос Анджелис

45780
Снимки:

Mazda е японската компания, която ме пленява с дизайна си. Това е марката, която предлага масови автомобили с изключително спортен дизайн и пътно поведение. Новият, базов кросоувър на компанията е поредното потвърждение по посока на дизайна. Бих казал дори, че това е дизайнерският език, който в момента ми допада изключително много. А CX-3 изглежда спортно, но едновременно с това стилно и изчистено. Радиаторната решетка и фаровете, подпомогнати от вертикалните дневни светлини с мигачи, са акцентите, които привличат погледа отпред. В профил впечатление прави линията, тръгваща от единия край на радиаторната решетка и започваща да се спуска след страничното огледала. Покривът е скосен, завършващ с малък спойлер, а С-колоната е затъмнена, създавайки впечатление, че това е стъкло.

 

Mazda представи супер атрактивката „двойка“

След като преди няколко дни в мрежата изтече интериорът на новата Mazda2, днес японската компания представи официално Mazda2/Demio. И к...

Интериорът продължава спортната тема, като тук оформлението е взаимствано от Mazda3. Особено атрактивно е приборното табло, което е характерно за суперспортен автомобил с големия и изнесен по средата оборотомер. По-високите варианти на оборудване ще са снабдени с Nead-up дисплей и Mazda Connect инфотейнмънт система, централният дисплей на която обаче сякаш е залепен в последния момент върху арматурното табло.

 

В Щатите CX-3 ще се предлага само с 2,0-литров SKYACTIV-G бензинов двигател, свързан с SKYACTIV-Drive автоматична трансмисия. Ние, европейците, ще се радваме на два 2,0-литрови SKYACTIV-G агрегата и новият 1,5-литров SKYACTIV-D дизелов мотор. Те могат да работят или с SKYACTIV-MT механична, или със споменатата SKYACTIV-Drive автоматична трансмисия.

Стандартно моделът ще се предлага с предно задвижване, а като опция ще се предлага задвижване на 4-те колела. Продажбите на модела започват следващата година.

Така вероятно ще изглежда новата Mazda MX-5

Шасито на новата Mazda MX-5 SKYACTIV бе показано миналата седмица. А сега Auto Express облича своята „кожа“ върху това шаси...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com