MINI Urban Thrill

28660
MINI Urban Thrill

Aвтомобилите MINI се чувстват прекрасно навсякъде, но две са местата, които карат сърцата им да бият лудо – градския трафик на космополитен град и острите завои по пътя към върха на висока планина. При това MINI има уникалната способност да превръща в радост от шофирането иначе досадни ситуации от градското ежедневие - рязкото спиране, маневрирането в тесни пространства и избягването на препятствия може да бъде вълнуващо приключение зад волана на MINI. В това можаха да се убедят над 150 участника в събитието MINI Urban Thrill, което се проведe в София на паркинга на търговски център Сердика от 17 до 19 октомври.

 

MINI празнува 55 години

Когато на 18 август 1959 г. първите произведени в Бирмингам класически автомобил Mini се появяват на пазара, никой не предполага, че в ...

Събитието е и възможност за българските фенове на MINI да се срещнат за първи път с най-новия модел на марката MINI с пет врати. Вторият вариант на каросерията на новото MINI разполага с две допълнителни врати, повече място за пътници и багаж, както и нови възможности за наслада от типичната за марката радост от шофирането и индивидуалния стил в премиум малък автомобил. За пръв път в 55-годишната история на марката MINI има представител и при автомобилите с 5 врати в този клас. С дебюта на модела семейството на MINI се увеличава до 8 члена.

 

България е шестата спирка на MINI Urban Thrill след Словения, Словакия, Унгария, Румъния и Австрия. По време на събитието, MINI България и дилърите на MINI в София и Варна, предоставят възможност на любителите на марката да изпитат най-новите модели на марката: новото MINI с три врати, както и обновените MINI Countryman на и MINI Paceman. Статично присъства и първото MINI с класическа хеч каросерия и пет врати, което бе въведено на пазара на 5 октомври. Специално подреденото трасе пресъздава ежедневни ситуации от градския трафик и демонстрира характерната за MINI радост от шофирането.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com