Любов или омраза: Mansory Porsche Macan

15198
Любов или омраза: Mansory Porsche Macan

Стане ли дума за Mansory, възможностите винаги са само две: любов или омраза. Най-известният проект за миналата година бе жълтият G63 AMG 6x6. Хареса ми, но не са много хората, които могат да си позволят половин милион евро за уличен танк. Затова студиото реши да направи нещо по-достъпно и се зае с Porsche Macan. Той е малък, практичен и по-дискретен. Но отново предизвиква двуполюсни реакции.

Германските тунери не са похабили нищо, за да гарантират, че техния Macan изглежда специален. Отпред веднага на очи се набива предната броня, в която е вграден доста карбон, допълнителни LED светлини и тънък спойлер. Гигантският преден капак е прорязан от два карбонови отвора, какъвто е случаят с Aston V12 Vantage.

При Mansory всичко е въпрос на крайности

Mansory е тунинг компанията на крайностите, а границата между красивото и грозното при тях е много тънка. Или много, ама много дебело п...

В профила откриваме типичните на Mansory карбонови допълнения, както и надути калници, под които са монтирани XXL джанти.

 

Отзад дизайнерите вече са полудели, монтирайки спойлер над задната врата, друг до чистачката  и черна лайсна по долния ръб на вратата, върху която се откроява надписът Mansory. Дифузьорът няма да свърши голяма работа, когато е толкова високо над земята, но поне има визуален ефект.

Нищо не се споменава за двигателя, но трябва да се предположи, че Mansory не са го подминали и би следвало да очакваме от този Turbo 3,6-литров мотор мощност от поне 500 к.с.

Поругаване на един шедьовър

Японците са странни хора, меко казано. Царе са на техниката, но стане ли въпрос за естетика, нещата придобиват застрашителен уклон. Авт...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com