Lincoln излиза от забвение с концепта Continental (видео)

13617
Снимки:

Моделът ще дебютира в сряда, когато започва автомобилният салон в Ню Йорк.

Легендарното име „Continental“ се възражда чрез новия концептуален модел, показващ ни какво да очакваме от серийния модел, планиран да се появи догодина. Луксозният пълноразмерен седан ще изненада с това, че няма да видим разделената на две радиаторна решетка във формата на крило. Вместо това концептът ни демонстрира нова форма на този елемент, в който хромът е акцентът. Отстрани решетката е заобиколена от LED matrix фарове с пет светлинни елемента, а под тях е светлинният подпис на дневните светлини. Фаровете са с лазерни дълги светлини. Полираните алуминиеви джанти (цели 21 цола) карат модела да изглежда още по-луксозен. Отзад концептът прави още по-силно впечатление, тъй като тук дизайнът е по-сдържан, но и по-елитарен с с тънките и издължени стопове, свързани по между си с тънка светлинна ивица. Под тях виждаме две двойки продълговати ауспуха, които придават още по-елитарен вид на луксозния седан.

 

Коя е актуалната автомобилна гордост на Германия?

Знаете ли старият анекдот, в който се събрали шефовете на най-известните автомобилни марки в света и почнали да спорят коя е най-добра....

Задвижването идва от "Lincoln-exclusive" V6 3,0-литров EcoBoost двигател, който (вероятно) изпраща мощността към задната ос. Концепцията разчита на редица системи за подпомагане на водача, в това число Enhanced Park Assist, Pre-Collision Assist с Pedestrian Protection и 360-градусова камера, показваща образ върху MyLincoln сензорен екран.

 

Интериорът е този, който прави изключително добро впечатление. Американските модели по принцип оставят интериора на по-заден план, но тук нещата изглеждат блестящо. В буквални смисъл на думата. Хромът изобилства, но иначе този дизайн изглежда абсолютно готов за серийно производство (с по-малко хром). И изглежда изключително луксозно и привлекателно. Трябва да се изтъкнат и седалките, които могат да се настройват в 30(!) посоки. Те са патентовани от Lincoln. Пътниците отзад могат да контролират настройките на климатика, както и Revel Ultima саунд системата, която предлага три сураунд режима: stereo, audience и on-stage.

 

Тази кола може да издържи 100 години без зареждане

Ако колата ви се задвижва с торий, никога не би се наложило да я зареждате. Самото превозно средство би излязло извън строй далеч преди...

Lincoln Continental е със затъмнен SPD SmartGlass панорамен покрив, който позволява пътниците в интериора да контролират топлината, генерирана от слънчевите лъчи. Чрез докосването на един бутон, стъклото може да охлади кабината с до 18 градуса по Фаренхайт, блокирайки 99% от UV лъчите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com